Dkgungor Merhabalar 5 aylık bebeğim var doktor ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi ne ile başlasam siz hangi ürün ile başladınız? Birde kullanıp memnun kaldığınız biberon var mı?
Dolores Dkgungor ben biberon olarak önce philips avent aldım. Daha sonradan mamajoo aldım. Mamajoo çok daha güzel çıktı bebeğim onu seviyor. Ek gıda için başlangıç olarak sebzeler, yoğurt, meyveler, yumurta gibi gibi gidebilirsiniz.
Seymapala Dkgungor ben 3 gün kuralına uyumadim benimde bebeğim 5 aylık ve sadece mama ile besleniyordu bizde ek gıda ya başladık ilk gün 2 3 kaşık havuç verdim ertesi gün kabak ondan sonraki gün patates bugünde ucunu birlestirip içine çok az pirinç atıp pure gibi verdim birde yorgurt mayalamistim ondan bir kaşık . Biberonda avent kullanıyorum çok memnunum ilk dogdugunda lansinoh kullandım bir süre fakat memnun kalmadım ben herkes ondanda memnun ama çok akitiyordu
Alyehus Philips awent kullandık hep genzine kaçırdı hiç memnun kalmadım ben lansinoh aldım dünya varmış dedik. Havuç, balkabağı, kabak gbi nötr tatlar ile başlanıyor ☺️