Musabnannesi canım anneler bi bakabilir misiniz görünürde bi şey var mı bebeğim 4 ay 4 günlük atak dönemindeyiz ama elleri ağzında hatta parmaklarını komple ağzına sokuyor 🤦🏻♀️
Musabnannesi Jelibonsmom valla bende anlamadım ya ilk çocuğum tecrübem yok bilen birileri vardır belki diye sorayım dedim 🙈
Pediatrihemsiresianne Musabnannesi merhaba annesi alt dişler damağın iç kısmını üst dişleri damağın üstünden dışarıdan görünür şekilde yararak çıkıyor. Mesela alt dişler iç kısımdan dile doğru iç kısımdan yani hafif beyazlayarak kabararak ve en son aşınarak delinerek çıkıyor çok belli oluyor delindiğinde ama yakındır bu dişlerin çıkması eli kulağında diyeyim🌺
Musabnannesi Pediatrihemsiresianne Çok sağ olun ben de merak Edip duruyordum huysuz çünkü hep elleri ağzında olunca düşündüm 🙈
Pediatrihemsiresianne Musabnannesi sizi çok iyi anlıyorum gerçekten insan sabırsızlıkla bekliyor dişi 🙈🙈
Pediatrihemsiresianne Musabnannesi Rabbim kolaylaştırsın yavrularımıza ya biz bile zor dayanıyoruz diş ağrısına 🥹