Melissadgnn Merhaba kizlar simdi buraya 5 adet fotograf yukluyorum ilk ucu gecen ayri islem o parca alindi patolojiye gitti sonuc temiz geldi ve 3. Fotograftaki gibi iyilesti.Son iki fotograf ta gordugunuz gibi tekrar kan topliyor ve buyuyor.gercekten bu ufacik parcayicaldirirken nasil acilar cektim tarifsiz simdi tekrra basa sariyor bi fikriniz varmi bu nedir
visneli_turtam Melissadgnn kan tahlili falan da verdiniz mi ,geçmeyen enfeksiyon var sanki ,devamlı iltihap topladığına göre .Dahiliye gidin bence ,sorunu çözmek Lazım. ÇOK geçmiş olsun
AylakMatmazel Melissadgnn hafife alınacak birşey gibi durmuyor. İmkanınız varsa farklı bir doktora daha görünün.
Melissadgnn TheMomm birsey batmis yada kesmissin dedi ama boyle aci cektigim birseyi kessem unutmam heralde diyebdusundum.simdi yine ayni hale gelecek ve yine o isleme maruz kalicam 😥
Rosa0105 Melissadgnn siğil gibi duruyor bence saçmalamış doktor başka doktor ile görüşün yani kökünden yakma işlemi yapılmalı ki tekrar üremesin. Çok geçmiş olsun 💐