Ass Biz sürekli ağlıyoruz 2 aylık Gazi çıkıyor yine de ağlıyor her emmede gaz oluşuyor dendi. Uyanır uyanmaz ağlıyor yerinde sağ sola bak gülümse bsey yap ama yok .. Biogaia kullanıyoruz. Doktor da probiotic takviye edici gida verdi. Bağırsakları harekete geçiyormuş. Biogaia bitince kullann dedi. Kulanan var mı ki. Bunun için kaç doktora sorduk en sonuncu su bunu dedi ilk defa duydum
Kalphanem Ass bizde 2 aylığız zinco ve nurse harveys kullanıyoruz baya etkili gazını çıkarıyor alttan üstten şükür , ama ağlaması ondan olmayabilir kızımda ağlıyor az önce post açtım danışmak için annelere
Ass Bebeklerde probiyotik kullanımı gaz ve koliğe karşı etkili! Kusma karın agirisi bebekte ki kila alımında etkili vs dolu yararı var. Yazıyor nette aldık bugün bakalım kulanan var mı gazı kesiyor mu mrrak ediyorum
Ass Kalphanem zinco Önermedi HC bir doktor bize ağır dedi. Blmiorum vallahi. HC bsey yapamaz oldum atık bunaldım
yagmursen Kalphanem sizin yorumunuzu çıkaracak bir cümle bile görmedim ama.. siz sanırım gece uykusu ile uyku egitimi kısmını birleştirdiğiniz için öyle anladınız ama öyle bir şey demiyor nasıl kendi basına uyuma ögretilir ondan bahsediyor
Ass adaruzgar probiyotik olarak yazılar var nette onlar. Benm deidgim şekil yazıp nedir yazın ca çıkıyor