Defneninannesi Merhabalar, kızım şuanda 3 ay 26 günlük eli sürekli ağzındaydı keşif amaçlı diye düşünüyorum ama sanırım dişi de çıkıyor. İki tane yan yana diş beyazlığı olmuş baya dişe benziyor. Kayınvalideme gösterdim oda diş dedi. Ara ara anlı sıcak geliyordu o aralarda çok Huysuz oluyordu sanırım diş yüzünden oda. Şimdi sorum şu, bu dişler diş etinde belli olduktan ne kadar sonra patlıyor. Ve bu dönemde bizi neler bekliyor? Yardımlarınızı bekliyorum:)
Balannesi Defneninannesi 3 aylıktan beri vardı tam 5 bucuk aylıkken patladı 😊 Dişler zaten damakta oluyor yukarı çıkıp patlaması zaman alıyor
Berrecinar Defneninannesi Canım benim bebeğim de 4 aylık 3 gündür ne çekiyorum Allah bilir bizimde iki dişi cikicak yan yana belli oluyor ama bir türlü çıkaramadı uyku yok sürekli ağlama nöbeti çok zor çok ama her çocuk bir olmaz tabi
deletedmom4842 Defneninannesi Bende şüpheleniyordum oğlumdan anneme sordum sertlik var mı dedi bende baktım yoktu annem sertlik olursa başlıyor demişti de ordan aklıma geldi o zaman büyük ihtimal diştir hayırlı olsun :)