Zeynossunannisi edaliisveli evet canım benim kızım 8,5 aylik ara ara oluyo önceden daha coktu idrar,kan tahlilleri temiz çıkmıştı doktorda normal dedi
Eylull_35 edaliisveli evet biz 5 bucuk aylığız bacak arasinda parça parça geliyo dr a görürdüm enfeksiyondan süphelendi test yaptik hic bisey çıkmadi
dolunaymomsss edaliisveli valla bende 2-3 kere gördüm şok oldum yeşil sarı beyaz şeklinde 3 akıntı ama olabiliyormuş ve ne zaman akşamdan sarımsaklı bir şey yese öğlene doğru görüyorum o akıntıyı muhtemelen iltihabı falan söküyor birkaç gün sonra yaşına giricek 🥰
Eylull_35 Zeynossunannisi yaa inşallah ben korkuyorum ne bileyim cok bebek gordumde ilk defa kızımda basima geldi inşallah bisey yoktur
Zeynossunannisi Eylull_35 benimde başıma ilk defa geliyo bide banyo yaptırdık babasi tutuyodu çok küçüktü prematüre dogdu eline bulaştı eşimin çok korktuk adamcağız korkudan bembeyaz oldu 🤣🤣 doktora sor diye sabaha kadar başımın etini yedi
edaliisveli Zeynossunannisi ya bizde prematureyiz aynı korku bende de oldu birde böbrek genişlemsi var hemen ondanmı diye korkuyorum ama sordum doktoruma sıkıntı yok olur dedi