Aymirahilall Hanımlar rezene çayı kullananlar var mı iyi geliyor mu süt yapıyor muu. Veya sütün olması için neler yiyorsunz🥰memnun kaldığınız şeyleri söyler misnz
Sedacyln Aymirahilall bebeğim 5 aylık olana kadar hergün 1 bardak içtim canım ben. Sütüm hep vardı onunmu etkisi oldu bilemiyorım ama gaz açısından içtim ben daha çok hem beni hem kızımı rahatlatıyordu. Bi zararı yok zaten iç hergün 1 bardak
Poyraz23- Aymirahilall günde 4-5 bardak mutlaka içerim bide 3-4 lt su tüketiyorum ekstra bşey yapmıyorum. Başlarda çok ısrarcı olup artsın artsın diye uğraştım ama tek yöntem su ve uyku bence ha bide sık sık emzirmek
Ecemilay Aymirahilall ben kullanıyorum ama benim zaten sütüm yoktu çok da etkisi olmadı bebeğime veriyorum sakinleşip uyusun diye gazına iyi geliyor
EzgiKoca E bebekte Humana diye bir çay var içinde kimyon ve rezeneli var ben içine limonda sıkıyorum çok güzel oluyor tadı hem size ve bebeğe gaz çıkartıyor hemde süt yapıyor ben kullanıyorum çok memnunum
Aymirahilall EzgiKoca evett bende o markayı düşünüyorum kararsız kalmism bende sizlere sormak istedim
Aymirahilall Poyraz23- suyu fazla tuketmiyorum yaa seviyorum da suyu ama unutuyorum içmeyi sanırım alışmam lazm
Poyraz23- Aymirahilall 1.5 lt lik bi su mataram var bittikçe dolduruyorum dolabımda da su çizelgesi var her doldurduğumda işaretliyorum daha bi içesin geliyo 😂
Vilay Aymirahilall doğumdan beri içiyorum 3 aylık kızım rahatlatıyor süte de etkisi var bence zarar gelmez günde 3 4 bardak da içebilirsiniz