Sema-nehirasel Biz uraskoo bizim dişlerde kararma olmadı ama kuzenimin kızında olmuştu bilemedim şimdi çocuktan çocuğa mi fark ediyor ilaçla mi alakalıdır
livanurvealpinannesi61 uraskoo sıvı formlar dişte kararma yapıyor malesef. Bizede ferro sanal şurup yazdı dişlerinde leke oldu hep.nutrigen ferromixin toz saşe kullanabilir Siniz leke yapmıyor.
uraskoo Sema-nehirasel bir kaşık demiş bide içinden çıkan ölçü çubugu bile farklı.Prospektüse göre 1 yaş 2 mş çektim.dişinide parmak fırcayla fırcaladım hemen
Sema-nehirasel uraskoo yani kullanmakta gerektiriyorsa mecbur tabi diş bakımına özen gösteriyormusunuz zaten birşey olmayacaktır bence
uraskoo livanurvealpinannesi61 3 ay kullanacak dedi şuan için en iyisi bu oldugu için değiştirmek istemiyorum dedi söylesemde.
livanurvealpinannesi61 uraskoo siz bilirsiniz leke yapıyor mu diye sorduğunuz için söyledim yapıyor malesef benim oğlumun dişini fırçaladığım halde çıkmıyor bizede 3 ay kullan dedi canım
uraskoo livanurvealpinannesi61 bana kalsa doktora değiştirelim dedim en iyisi bu falan dedi.Dişlerdeki lekeler çıkmıyor dimi?