Busraaltsoy Cerenmert benim oglum 13 günlükken düşürdü 20 güne kadar düşürmesi lazim bebekten bebege deyisiyor 20 gün geçerse doktora gösterirsiniz ama düşürmezse Bebegi yıkamayın şimdi derim göbek bagi kurusun
BihterZiyagil_ Cerenmert oraya su deymeyecek şekilde yıklayabilirsiniz. Kurumuştur artık tekrar ıslanırsa düşmesi dahada gecikir
Levozge Cerenmert Göbek bakımı yaptınız mı hiç?.. Artık önermiyorlar ama eskiden her gün yapılırdı 🤷♀️
busrader90 Düşmediyse en dibi henüz kurumamış olabilir. Orayı ıslatmadan yıkayın. Sonra iltihaplanabilir. Bizim de geç düştü. Düştüğünde bile hafif iltihaplı gibiydi kontrole gidince oraya gümüş nitrat çubuğy sürdü kurudu.
Kplnnn Oğlumun 14. Günde düştü bezini değiştirecektim paçasında sallanıyordu. Arkadasların dediği gibi 20 güne kadar normal. Ben yıkamamıştım canım düştükten sonra yıka istersen o kadar beklemişsin daha sağlıklı olur. Son anda şimdi iltihap falan olmasın.
Annis-ogul Cerenmert bn hastaneden çıktığı günden itibaren yıkadım ve iyice kuruladim 6.gunde düştü yıkayın iyice kurulayın bisey olmaz
DAO Cerenmert Bizim ortalama 12-13 gün sonra düştü. Düştüğünde de bir kaç gün zıbınında akıntı oldu o zamanda banyo yapmadım. Nerdeyse 15-16.günde banyo yaptım. Az kalmış riske atma derim. Islak sulu pamuklu bezle silme yapabilirsin.