BozAilesi Kızlar yakın zamanda yapmış olanlar, ikisi arasında fikri olanlarlar hangisi daha iyi gibi duyumlar alanlar, tecrübe veya yakın çevrenizin tecrübesini bilenler, Sakarya, İzmit gibi fiyat bilgisi bilenler yoruma bekliyorum 🥰
Ozlm007 BozAilesi kuzenimin çalıştığı hastanede bir doktor yapıyor muhabbet arasında söylemişti mide botoksu çok iyi olduğunu söyledi devlet hastanesi olduğu için sadece enjekte edilen ilaca para veriliyormuş oda 700 mü dediydi 1400 mü inanın tam hatırlamıyorum ama çok övdü hatta dayımı görümcesini de götürüp yaptıracaktı yani
omerinannesi_2705 BozAilesi mide botoksu hakkında bilgim yok canım. Ama mide balonunu bir yakınım yaptırdı evet ilk zamanlar kilo verdi bayaa çünkü mideyi dolduracak birşey vardı ve hiç açlık hissetmiyordu ama sonrasında o balon çıkarılıyor çıkarılınca mide o doluluğu arıyor ve yedikçe yemiş şimdi yine eski haline ulaştı o yüzden kimseye tavsiye etmiyor benimde bu konuda bilgim bu kadar 💗
BozAilesi Ozlm007 bunun için devlet çok bekletmiyor mu acaba devlette baya uzun sürüyor diye biliyorum bu tarz işlemler
Ozlm007 BozAilesi orasını hiç bilmiyorum sadece sohbet arasında geçmişti ama mide botoksu çok fazla bilinen bir şey değil diye biliyorum siz bi sıra alın baktınız çok uzak tarih ona göre başka yere bakarsınız
Buseyyya BozAilesi devlet hastanesinde doktor araştırın bence muhakkak çünkü çok daha iyi oluyorlar Sakarya da özel hastanelerdeki doktorlar çok zayıf malesef işinin iyisi olanda var ama