Esma-1023 Merhaba bebeğim 10 aylık oldu emeklemiyor sadece kendini geri geri atıyor emeklemesi için her yolu deniyorum ama olmuyor acaba ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum
Elfsamoqlu Esma-1023 merhaba Esma anne,bazı bebekler gelişimi önden bazıları ise geriden takip ediyor. Normal bi durum . İçiniz rahat olamayacaksa doktora görünün
Ftmnrzdmrr Esma-1023 küçükken Karın üstü egzersiz yaptırdınız mi hergun olucak şekilde. Birde şuan desteklemek için emekleme pozisyonunu almasını sağlayabilirsiniz daha sonra oyuncakları önüne uzanamayacağı ama yakin bir kısıma koyup oynatın. Daha sonra ben oyun oynarken emekliyordum ve izlemesine izin veriyordum. Bak annecim kolumu böyle atıyorum vs diye
Deletedmom_71 Esma-1023 her bebek emekleme k zorunda değil canım belki direk yürüyecek emekleme bir gelişim evresi değil hiç kafana takma ❤
Esma-1023 Ftmnrzdmrr evet karın üstü egzersizleri yaptım dediğiniz şeyleride yapıyorum ama emekleme pozisyonunda durunca bağırıyor karın üstü durmayı reddediyor
Zeynepefnan Esma-1023 benim kızım da 10 aylık emeklemiyor ama epey diş çıkardı o yüzden belki daha emeklemeye vakit vardır diye düşünüyorum. Evde emekleme pozisyonunda tutuyorum filan şu an pek istekli durmuyor ama denemeye devam edeceğiz bakalım. Sizin bebeğiniz diş filan çıkardı mı peki
Esma-1023 Zeynepefnan evet 2 tane alt dişleri çıktı. Benimde karın üstü yatırdığımda emekleme pozisyonu yaptırdıgımda kızıyor hiç istemiyor
Avukatanneyim Benim kızım 11 aylık daha yeni yeni emekleme pozisyonu alıp bir iki gitmeye başladı. Emeklemeyi bilmiyordu ama yuvarlanarak sürünerek gidiyordu istediği yere şimdi emeklemeyi öğreniyor yani biraz daha bekleyin zamanı vardır her şeyin telaş yapmayın
Esma-1023 Avukatanneyim benimde şuan öyle istediği yere bi şekilde gidiyor ama emekleme yok karın üstü yatırınca kızıyor hiç sevmiyor
Asym33 Esma-1023 Canım bebekler illa emeklicek diye bir şey yok bu bir gelişim göstergesi değil emeklemeden direk yuruyedebilir bebeğim 6,5 aylık 2 haftadır emekliyor emeklemese daha mı iyiydi acaba diye düşünmeye başladım nerde beton var gidip oraya yatıyor 😁
Panda3101 Esma-1023 neden emekleme ye çalışıyorsunuz emeklemeden yürücek o maşallah. Benim kızım hiç. Emeklemeden tam yaşında yürüdü sonra emekleri boşverin takmayın her bebek farklı
Sevdaacan Esma-1023 her yolu denemiş bir anne olarak yazıyorum sana hiç uğraşma canım kendileri ne zaman isterse o zaman yapıyorlar. Kızım bir yaşında daha 3 gün önce bir anda emekledi desem prematüre bebekti belki onunla alakalıdır ama kendini hiç üzme belki emeklemeden yürüyecektir
Alya-Sena Esma-1023 her bebek emeklemez kimisi direk yurur emeklemeden. Benm buyk kizm emeklemisti 2.ciside popo uzerinde gidiyodu oda bi emekleme sekliymis