zeyzeyinannesi Oğlum malesef 😞 Bgn doğum günü hatta artık 3 yaşında miniğim, Eylül’ün ortasından beri, tam 2 aydır(!) bitmeyen arka arkaya gelen ve yazdığınız gibi ishal kusma ile başlayan ve hala bitmeyen🤦♀️ bir durumu var. İshal kusma bitti dedim, ateş öksürük başladı ki hemen ardından el ayak hastalığı geldi (Allah kimseye yaşatmasın) o bitti tekrar ateş öksürük (burun akıntısı zaten bitmiyor) aynen sinüzit de olmuş dedi dr (hatta inanmadım) geçen haftada gözleri resmen burun akması gibi !!! O hala tam geçmemişken bgn de ateşi var yine 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ya bu süreçte kaç acil, kaç kez doktorlarına götürdüğümü bilmiyorum artık utanıyorum resmen çocuğa iyi bakamıyor muyum diye bende kendimi suçluyorum, ama iki doktoru da okula bağlıyor. Okula başladığı ilk yıl bu durum sık olur diye 🤦♀️ Tabi okulda da birçok öğrenci benzer şeyleri yaşıyor. Ama bu üçlü virüs durumunu doktorlardan da, başkasında da hiç duymamıştım 🤷♀️ Sadece bu ara yine influenza çok yoğun görülüyormuş. Dr ona dikkat edin maskeye dönün, oyun alanı vs götürmeyin dedi olabildiğince izole hijyen dedi🤦♀️