SeldaKose 2 yaşındaki oğlum süt ve süt ürünlerini asla yemiyo beyaz olduğunu görünce midesi bulanıyo😔 mesela kahvaltıda sadece helva yiyo böyle bişey yaşayan var mı varsa çözümünüz ne oldu?
Slmnese Oğlum 4 yaşına girecek ve yoğurt peynir yemiyor öyle söylim. Yoğurt yemeyeli 2 sene vardır peyniri de zaten hiç direk yemedi. Ben ya omletlerine ya krepin arasına koyarak yedirdim
SeldaKose Slmnese işin kötü tarafı yumurta falanda yemiyo çook seçici yumurtayı sütü pankekte kullanıyorum öylede faydalı oluyodur inşallah😔 yediği şeyler sayılıdır. Büyüdükçe düzelir diye bekliyorum inşallah öyle olur.
Slmnese SeldaKose Büyüdükçe düzelir diye diye düzeleceğine daha kötü olsu benimki😑 Yumurtayı aynı sizinki gibi pankekte yiyor sadece. Bi 2 sene öncesine kadar omlet yerdi mis gibi bıraktı hasta olduktan sonra Her sabah her sabah pankek yiyor sadece umarım bundan da sıkılmaz diye dua ediyorum
BihterZiyagil_ SeldaKose canım süt zararlı zaten neden veriyorsun. Peyniri yumurtaya koy poğaça yap börek yap öyle yesin. Yoğurdu da ayran yap içine renklendirsin diye pancar suyu damlat belki sever pembe olunca ☺️