Minik18 Kızlar başından geçeni anlatayım oğlumun ilk gün ateşi çıktı ilaç veriyordum 3 saat sonra geri çıkıyordu 3 gün geçti böyle doktora götürdüm kan ve idrar tahlili yapıldı idrar tahlilleri temiz çıktı ama kanda enfeksiyon çıktı doktorum evde takip et dedi ertesi gün ateşi kendiliğinden düştü çıkmadı bu seferde yüzünde dokuntuler oluşmaya başladı bugün için kontrolumuz vardı tekrar kan alındı çok şukurki normale dönmeye başlamış değerleri Allahım kimsenin başına vermesin kaç gündür yedim bitirdim kendimi çok salgın varmış dikkat edelim
Eliffff Minik18 evet benim oğlumda geçirdi 3 gün ateş sonra ateş düştü vücudunda döküntüler çıktı kırmızı kırmızı doktorumuz 6. Hastalık geçirmiş dedi
Eliffff Minik18 ateşten başka bir sorunu yoktu doktor dişten olabilir dedi kan tahlili yapmadı takip etti sadece
Nurtupu Benim kızımda da önceki gün aniden ateş yükseldi hastaneye gittik 1 gece yattık. Ama bizde idrar yolu enfeksiyonu ve beyaz küre düşüklüğü dendi. Evde 5 günlük tedavi görecek cildinde döküntü olacakmı diye bekliyorum inşallah bununla atlatırız. Herşey bize gelse onlara bişey olmasa 😔
Minik18 BBK 6.hastalik denmesinin sebebi kizarik veya da şu çiçeği geçirirsin ya onun bu degisigiymis isim bulunamamış hayatında 1 kere geçirir bir dahada gecirmezmis