Mvmv Merhaba hanimlar ek gidaya baslicaz 1 hafta sonra olmazsa olmazlariniz neler? Neler almaliyim bu surecte? Sizin isinize yarayan neler oldu? Paylasirsaniz cok memnun olurum.
Deletedmom277 Mvmv eğer bütçenize uygunsa buharlı pişirici alabilirsiniz çok pratik 15 aylık hala kullanıyorum Onun haricinde 2 kaşık , evde yoksa bir küçük cam kase , cam rende , 1 tane silikonlu önlük ve silikonlu meyve süzgeci
Mvmv Deletedmom277 tesekkur ederim. Buharli pisiriciyi bende dusunuyorum. Ama karasizim da bi sebze den sebep makinami alinir diyorum (baska ise yariyorsa ben bilmiyorum)
Deletedmom221 Küçük cam kavanozlar var Bebekler için onlar benim olmazsa olmazım onların içine yoğurt mayalıyorum açıyorum onu 1 gün boyunca yiyo taze taze hergün bi tane açıyorum 6 tane var. 6 gün taze duruyo. Cam rende mutlaka alınmalı meyve püreleri yapmak İçin. 2 tane daha kavanozum var onlara da çorbasını yemeğini yoğurdunu yapıp koyuyorum dışarı da yedirmek için. Önlük alın bide şöyle geniş büyük bişey😄 bi tane kaşık aldım o yetiyo başka bişey almadım
Mvmv Deletedmom221 not aliyorum bunlari. Kavanozu biryerde okumustum cok ise yariyormus. Tecrubeye inancim tamdir herzamam mutlaka alicam.
Deletedmom277 Mvmv sebze et balık köfte tavuk sabahları hurmalı ekmek yapacağım zaman hurmayı kuru kayısıyı biraz buharda pişiriyorum.