uygararas123 Kızlar bebeğim 19 günlük uykusu çok ağır akşam 4 saatten aşşa uyumuyor uykuda meme veriyorum almıyor ayağını gıdıklıyorum bezini açıyorum zor bela emiyor 10 dk emip tekrar uyuyor bu yeterli mi sizce
Atlasbebek3535 uygararas123 emzirmelisiniz iyice uyansın tamamen öyle emzirmeye başlayın. Ayaklarıyla oynayıp ıslak pamukla uyandırıyoduk biz. Tabi şuan kış ıslak pamuk olmaz ama mıncırarak uyandırıp öyle emzirin
birminikbebekannesi uygararas123 bebekler zaten 10 dakikanın 6 dakikası süt alıyor 4 dakikası anneyle temas o kalan 4 dakika süt gelmiyor zaten sütünüz güzel geliyorsa bebek zaten 10 dakikada doyuyor
birminikbebekannesi uygararas123 gerekirse bebeğiniz saatlerce memede dursun süt alması en fazla 10 dakika olur diğer türlü emme refleksiyle emiyor ve anneyle temas kuruyor endişelenmeyin ayriyetten doymayan çocuk uyumaz ve hemen uyanır içiniz rahat olsun 😊
uygararas123 Atlasbebek3535 uyanması için denemediğim yol kalmıyor ilaç kulllanmıştım antibiyotik azro şuan bıraktık ilacı kullanmaya başlayınca çocuk böyle oldu