Cyerg Biliyorum bebek emerse-sağımla çoğalır ama buna ek olarak herkesin bilmediğini düşündüğünüz şeyleri de yazar mısınız ♥️ Bulgur pilavı, soğan, yeşillik dereotu marul, tahin,süt çayları vs. vs…. Tabii su, bilinenler 🫠
Lina11 Cyerg kimyon, yemeklere atabilirsin 👌🏻Ben pilavın bile üzerine atıp öyle yiyorum. Hem süt arttırıcı etkisi var hem de gaz azaltıcı etkisi
lalbg Esma53 kara lahana gaz yapar yalnız da nerelisiniz merak ettim dible en sevdiğim yemek olabilir😊
Esma53 Ipeksu evet ama sütüm okadar azdiki her şeyi yedim şükür sorun yaşamadım ben haftalık boca Bı demet marul, 3 adet roka, 2 adet dere otu, 2 kilo havuç, taze soğan alıyorum bunlardan salata yapıyorum bol çörek otu sumak dokuyorum üzerine yiyorum. O içecekler aşırı kilo aldırıyor sagliklida gelmedi bazılarını kullandım ama bu salatanın işe yaradığını görünce almadım onlari. Gaz için bol kimyon lu yaptım yemeklerimi, rezene ve anason da içiyorum. Bebek eğer kolik ise tabi daha dikkatli olmak lazım
Esma53 lalbg rızeliyim (kimyon da kullanın) ben fasulye de yedim bol bol yesillikte yedim tabı kimyon lu ayrıca rezene ve anosonlu çay da içiyorum iki bardak. Suan bebeğim 5 bucuk aylık ben daha hiç gaz damlası almadım.
Hyszhnm Tahinli yiyecekler, kuruyemiş, süt, kuru üzüm, kuru incir ve bol bol endorfin(mutluluk hormonu) yani moral ve motivasyon stresten uzak durun mutlu olun hanımlar psikoloji önemli her şey için 😇
Tazeanne2e Havuç bide şok da satilan maltana adında bi içecek yapıyormuş ama en önemlisi 2.5 litre su en az
Esma53 Tazeanne2e ya ben çok aradım şokta onu bulamadım ama e bebekte var malt içeceği cidden çok güzel süt yapıyor ama asırda kilo aldırıyor.
pembehanm Ilk 3 hafta annemle kaynnam hep bulgur pılavı yapıp ustune sogankoyarlardı asırı sutu artıruyoo ama oglumjn kolık oldugunu ogrendık o da cok gaz yaptı bıraktım yemeyi
Darling96 Aslında hiç birisi bunların hepsini tatlı şeyler ve yediğinizde doğal olarak susuyorsunuz en önemlisi su kızlar
Seymanur9 Cyerg bol şekerli kuru dut kompostosu tek geçerim mastit gibi şişiyordu dolup taşıyordu göğsüm
MrsMavisss Cyerg irmik helvası boza Tahin pekmezlu su şerbet kısır havuc rezene incir hurma komposto çorbalar taze soğan