Hediye__ Kizlar 4 ay aşısı olduk verdigi kan ilacı çocuğu mahvetti uyumuyor sürekli ağlıyor kasıyor kendini kullanan yada aynı şikayeti olan varmı
Bebegimm1 Hediye__ saglik ocaginin verdigi ise ben onu vermedim burda anneler yan etkilerini yazmisti cogu bebege gaz kabizlik yapiyormus eczaneden ocean microfer almistim severek kullanmisti bebegim
Seherbilgic Hediye__ devletin verdiği bize de yaramadı yüzünde hep kızarıklar oldu sanırım alerji yaptı kullanmayı bıraktım kontrole gidince doktorumuza soracağım bende
birminikbebekannesi Hediye__ paraben var zaten sağlık ocağının verdiği ilaçta kullanmayın ben ocean kullanıyorum çok memnunum
ElifMeryem25 Bizdede çok kabizlik ve şişlik yaptı Ocean aldım rahatladı Develetin verdikleri hiç iyi gelmedi bizimkine
Hediye__ ElifMeryem25 çocuk uyumuyor çığlık artarak uyanıyor gece uykuları çok güzeldi 5 gündür uyumuyor sinir krizi geçiriyorum bende yarın başka kan ilacı alacam
Ysalvatore birminikbebekannesi bizde kabızlık yapmıştı ocean aldık oda yaptı doktor her demir ilaxi kabızlık yapabilir on gün ara verelim bakalım demişti ilacmi yapıyor ona göre başka veririz
adenly Hediye__ devletin verdğini kullanmayın her bebekte değişik etki yapıyor. Etrafımdan ve burada gördüğüm kadarıylada oceanın demir ilacı faydasızmış.Ben ferrum hausmann damla kullanıyorum gayet memnunuz