Themamacita ayserdar-0410 doktorunuza danışarak gaz damlası kullanabilirsiniz fakat en kesin çözüm zaman. Yolu yarılamışsınız 2.5 - 3 aylık olduğunda hafifler hatta tamamen geçebilir.
Gamzekck ayserdar-0410 ben çok şey denedim hala devam ediyor haftada bir ağrı kesici fitil , göğüs ucuna zeytinyağı sürüyorum her yemeğe kimyon, bol kimyonlu çay, biogaia kullanıyorum nurse harleys kullanıyorum ama işe yaramıyor
Yusufff-41 ayserdar-0410 canım bende doğumdan önce çok araştırdım çevremde ne kadar arkadaşım varsa nerdeyse hepsinin çocuğu kolikti hangi gaz damlası kime iyi gelecek doktorlarda bilemiyor malesef deneme yanılma yöntemi oluyor biraz ben en başından relaktaz aldım arkadaşımın önerisi ile biogai doktor verdi kolik bebek dedi meme mama olarak besleme yapıyorum inatla bir ay düzenli kullandım kıvrandı durdu bebeğim bıraktım bizde işe yaramadı ben kendimde denedim beni bile kıvrandırdı 3ay 16 günlük olduk kolik olmadık relaktazı hala kullanıyorum emzirmeden mamadan önce veriyorum gaz tabiki oluyor ama kolik derecesinde değil herkese de tavsiye ediyorum relaktazı bir de biogaia ile bazı gaz damlaları aynı anda daha çok sıkıştırıyor bebeği birini bırakıp deneyin
ayserdar-0410 Themamacita doktorumuz metsil verdi ama işe yaramadı nurse harvey diye bi gaz şurubu aldık şimdilik faydası var gibi ama bakalım zamanla görücez
Nurtfk06 Biz 3.5 aylık olduk ama maalesef hala gaz sorununu aşamadik ha uykulardan sıkışarak ağlayarak uyanıyoruz iki damla kullanıyorum ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum o bı nebze rahatlatiyo kızımı
Yusufff-41 Bu arada deneme yanılma yöntemi ile yediklerimden gaz yapan her şeyi hayatımdan çıkardım protein ağırlıklı besleniyorum kimyon kullanıyorum baharat olarak gazı engelliyor ek gıdaya başlayana kadar böyle devam etmeye çalışacağım
ayserdar-0410 Biz mama kullanmıyoruz ama bebeğim emerken bazen ağlayarak emmeyi reddediyor sonra tekrar emmeye devam ediyor
Rabis_003 ayserdar-0410 sana şöyle söyleyeyim bütün gaz damlalarını denedim sab simplex nurse biogai metsil bağırsak düzenleyici maflor ayaklarına karnına acı elma yapıyla masaj ılık duş kimyon kaynattm verdim anason denedim bebeğim 3 aylık denemediğim hiçbirşey kalmadı sonuç hala kolik bir bebek geçmedi zamanı geldiğinde kendiliğinden geçecek diyor doktor 😵💫tabi artık bende kendimden geçtim😥😵💫