zeynepasyammm aynı durumlar benim kızımda kolikti . İlk 5 ay kakasını benim yardımımla yaptı poposunu silerken . Kaka bile yapamıyordu düşünün . Yaklaşık 1,5 aydır gece meme vermiyorum . Sadece sabah 4te bir kere emziriyorum . Kalan kısımda kendinide yırtsa vermiyorum bir yerden sonra yılıp uyuyor. Ayrıca memede uyuyordu onuda kestim . 6 aylıkken eğitşm almıştım ama çok ağlıyor diye vazgeçmiştim. Şimdi kendim bir nevi eğitim verdim . Başta 45-50 dkdauyuyordu şimdi 15-20 dklara düştü çok şülür . Yara bandı yapıştırın memelere ama 3-5 tane takın sökemesin . Gün içindede sürekli anlatın artık uyku saatinde memeler uyuyacak diye inanın biraz biraz böyle düzene girdi kızım . Ve inanın ki benimkisi de meme bağımlısıydı . Şimdi yatağında pış pış pat pat ile uyuyor. Ayrıca kızımında 12 dişi var hatta üst azıları yeni çıktı bir süre rahatız demiştim ama bugün bi baktım köpek dişleri aşırı şişmiş . Şimdi bide onunla boğuşcaz. Bi kontrol edin isterseniz. Kolaylıklar dilerim . Gerçekten çok zor işmiş çocuk büyütmek