kuzey_arin2019 Kızlar kardeşim de üşüme titreme boğaz ağrısı halsizlik var doktor domuz gribi olmuşsun demiş annem çok kötü oldu duyunca tavsiyelernz varmı çok korktuk
Aloneeee kuzey_arin2019 influenza. Bu ara çok yaygın. İlacı var onu veriyorlar tek tedavisi o. Onu kullanınca çabuk toparlar çok geçmiş olsun
Gkcylmaaz kuzey_arin2019 ailecek olduk ablam annem babam onun özel ilacı var tek çözüm . İçince 3. Gün herşey bitiyor
Noname21 kuzey_arin2019 domuz gribi artik çok korkulacak bir şey değil. Normal gribin bir derece agiri. Covidde 2 seneye domuz gribi gibi olacak. Onun bir ilacı var vermişler mi.
Anuraky kuzey_arin2019 bizde olduk 22 aylık oğlumla zor bir hastalık geçmiş olsun serum la topladık biraz hala geçmedi
Gkcylmaaz kuzey_arin2019 hayır antibiyotik değil sağlık ocağı doktorları bile biliyor aslında. İsmini vermeyeyim çok doğru olmaz sanırım🙏 Doktorunuz ile iletişime geçin eczacıya sorun hepsi biliyor aslında nasıl antibiyotik vermiş anlam veremedim 😔
Mervemurat94 Bende geçen yıl hamıleyken olmustım domuz grıbı bıraz ağır gecırdım tabı hamıleykende belırlı ılac kullanabılıyorux
Mervemurat94 Domuz grıbı ıcın ekstra bı ılacı olduğunu olk defa duyuyorum belkıde vardı ben hamıle olduğum ıcın vermedıler antıbıyotık uc günde etkı göstermeye başlıyor eger geçmezse tekrar hastaneye gıtmekte fayda var
Anuraky kuzey_arin2019 antibiyotik ve öksürük şurubu vermiş ben ekstra ilaç alıyorum soğuk algınlığı için vs