Esenazra Merhabalar, bebeğim 20 günlük. Bazıları 40 i çıkmadan da yaptırabilirsiniz diyor ama bence çok küçük. En uygun zaman ne zamandır sünnet için ?
Busefee Esenazra 5.5 ayda yaptırdık ama aha erken yaptırmak mantıklı bence hareketlenmeden yaptırın zaten şimdi sürekli uyuyordur rahat geçer
EylemG Esenazra 3,5 aylıkken sünnet ettirdim okadar güzel geçtiki.Doktoruda mükemmeldi kesinlikle yaptır ne kadar erken okadar iyi
Yamanoglan22 Esenazra 2 bucuk aylıkken yaptırdık bence 40 ı cıkmadan yaptırın bızım 3 4 gunde iyileşti ve sıkıntı cıkmadı ve kırkı içinde bebeğin hemen iyileşir hatta ben 40 gun ıcınde yaptırmadığıma pişman oldum iyikide yaptırmışsım eger 2. Erkek olursa hemen yaptırıcam
Ae20 2 bucuk aylikken yaptırdım bence ne kadar küçük yaptirilirsa o kadar cabuk toparlaniyolar. Suan 4 bucuk aylik dönmeye basladi iyi ki erken yaptirmisim diyorum.
ogretmenanne34 İstanbulda hangi devlet hastaneleri yapıyor sünneti? Samatya, bayrampaşa, Bağcılar hastaneleri sünnet kontejanı dolmuş. Başka hangi hastanelerde var bilgisi olan var mı
Mi-Mi Esenazra 17günlüktü yaptırdıgınızda şuan 1yaşındayız iyiki erkenden yaptırdık diyordum en doğru kararımmış😊