Eminesu 5 günüdür ateşimiz yükseliyor ve halsizlik var.. antibiyotik ilaçta kullanıyoruz ama geçmiyor.. yeni bir salgın mı var ilk deda böyle bir ateşle katşılaşıyorum
Masal51 Eminesu bzde antiboytik kullaniyoruz az once bogazini olctum gene atesi yuksek cikiyo anlamadim bnde bkleyim burda
mucizemoglummmm Eminesu 11 aylık oğlum da 5 gündür yüksek ateşli. Krup denildi. Hava veriyorum, dolven kullanıyorum geceleri çok artıyor. Yan kesici dişleri de çıkarıyor. Antibiyotik gerek yok dediler, kararsız kaldım. Rabbim tez zamanda şifa versin kuzucuklara 😔
Masal51 Eminesu 5 gun fln oldu cnm antibiyotigin dibi kaldi onuda gece vrcm iste .diger suruplardanda versem olurmuki
Eminesu Masal51 allah allahh önceden ilaç kullanımının 2. Günü düşerdi en inatçı ateş bile.. buna anlam veremiyorum.. ateşini kontrol etmesem havale boyutuna gelir çok saçma
Masal51 Eminesu salgin diyolar ama anlamadm bizim ztn her ay bogaz enfeksiyonu oluyodu sntibiyotikle geciyodu .bu sfr onlada gcmedi bya kotu oldu glba bogazi .10 gun oncede fln crpsi yuksekti ona kullnmstk 1 ay olmadan 2 antibiyotik oldu
Ezgii1122 İnfluenza testi yaptirmanizi oneririm dusmeyen ateş varsa suan salgin var. Antibiyotik bu hastaligin tedavisinde kullanilmiyor baska bi ilaci var eger hastaligi buysa bosuna kullanms olursunuz.