atlasrl Bebeğim 3 aylık, sünnet için önerebileceğiniz memnun kaldığınız doktor var mı? ve bana sünnet öncesinde deneyimlerinizden önerileriniz varsa cok sevinirim 🌸
iki_tospik_annesiii atlasrl Canım ben geçen hafta Cumartesi günü yaptırdım 2 oğlumu da biri 2,5 yaşında diğeri 10 aylık Özel hastanede yaptırdım canım yeni çıkan aparatla dikişsiz lazersiz kanamasız çok memnun kaldım yıllardır sünnet doktoru İstanbul bagcılar güneşlide
Kubrasolmmaz atlasrl ben Fatih’te 4 aylıkken Salih selmana yaptırmıştım çok memnun kaldım süreç olarak ilk gün zordu sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettik 1 haftada tamamen iyileşti kanama, morarma , şişme vs olmadı hiç
Nrkzy atlasrl 45 günlükken Dr Cem Kara Türkiye hastanesinde yaptırdık hiçbir zorluk olmadı çok şükür sadece karton bardak koyduk o çok iyi olmuştu
iki_tospik_annesiii atlasrl Özel medipan tıp merkezi canım Doktor hastanenin kendi sahibi Hemde Ahmet bey
iki_tospik_annesiii atlasrl Rica ederim cnm 💖 benim kaynım şuan 27 yaşında cnm zamanında aynı doktor onu sünnet etmiş eşimin dayısı war oda aynı şekilde hafta randevu aldı oda 2 oğlunu birden sünnet ettiricek aynı doktora ☺️ Walla canım ben hiç birşey yapmadım aynı günüsü doktora gittim muane etti direk sünnet ettirdi ☺️ Ama gitmeden bir gün önce haber veriyorsun doktora
iki_tospik_annesiii atlasrl Hayır cnm çok iyidi ilk gün çok ağrıları vardı ilaç verdim ertesi gün eski hallerine döndüler
iki_tospik_annesiii ogretmenanne34 1500 TL canım kişi başı ben 3 bin verdim 2 oğluma Dikişli degil kalmp diye yeni çıkan aparatla yapıyorlar