Ebrukaya 24 günlük bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor çiş sayısı genellikle 7 bez hatta altını değiştirirken bile çişini yapıyor ama kaka yapamıyor gazını da çıkarıyor masaj yaptım biraz uyardım ama yapmıyor normal mi?
HasanEralp Ebrukaya kaka 4 güne kadar yapamaması normal kabul ediyor. Poposuna zeytinyağı sürün, kulak çöpüne zeytinyağı sürüp uyarabilirsin ama içine sokma
Marshmallow1 Ebrukaya merhaba biz de aynı problemi yaşıyoruz çözebildiniz mi? 24 saattir yapmadı baya korkmaya başladım duruma göre acile gideceğim artık
Elfsamoqlu Ebrukaya sorun yok,dediğim gibi bağırsaklar büyük bir kısmını emiyor. 7-8 güne kadar yapmaması normal uzmanlar söylüyor. Ama gene içiniz rahat etmez ise bi çocuk doktoruna görünün ☺️
Ebrukaya Elfsamoqlu teşekkür ederim ilk başlarda hiç sıkıntısız her gün yapınca birden kesilmesi garip oldu
Elfsamoqlu Ebrukaya bizimde 2 aylıkken başladı bu sorun 2-3 ay sürdü,ben başlarda kabızlık sanıyordum. Ama meğersem sütüm yetmiyormuş. Hemen mama takviyesine başladık,şükür daha iyi oldu en fazla 3 günde bir yapar şuan 6 aylık
Ebrukaya Marshmallow1 dün çok şükür yapmaya başladı zeytinyağı sürdüm faydası oldu mu bilemiyorum ama çevresine içeri değil