canparem2 2 aylık bebeğim 1 haftadır rahatsız, hırıltılı öksürüğü var tavsiyesi olan var mı neler yapılabilir ?
ayseealyaa canparem2 aynı sorun bızdede vardı 10 gun cektık doktorumuz bol bol serum la burnunu acın dedı basını yuksek tutun dedı tıkanıklıgı dyzeldı fakat oksuruk hayla var salgın cok ya allah sıfa versın evlatlarımıza -
Aytenekinci canparem2 prospan diye bir şurup var çok etkili öksürükte 9 aylık bebeğime iki günde sadece 4 çay kaşığı verdim geçti hemen yoksa öksürükten yatamiyodu yani trendyolda var şiddetle tavsiye ederim
gkbyza canparem2 ayaklarının altına zeytinyağı sarımsak suyu 2 damla limon suyu karışımını sürüyorum ve baş ucumuza karanfil batırılmış soğan koydum onun dışında bol bol emzirmek başka yapacak bişey yok sanırım 🥴
canparem2 BihterZiyagil_ Doktor, aslında çok küçük vermem bunu ama hırıltı geçmezse hava kullanın dedi
Hdoymaz Aynı sorun bizde de var 3 gündür birde tükürük salyası var öksürdükçe öksürüyor geçmiyor da doktor öksürük ilacı yazdı ama geçirmiyor da ne yapacağımı şaştım
canparem2 Hdoymaz geçmiş olsun size de , aynen insan küçük olunca da ne yapacağını şaşırıyor, balgam da var galiba çünkü tıkanıyor gibi oluyor, emzirmeden başka böyle küçük bebeklere bişey yapılabiliyor mu sormak istedim
Ygmrakts Aytenekinci yanlış olmasın fakat ben o ilacın bitkisel olmadığı ve toplatıldığı ile ilgili haber okumuştum 6 ay kadar oluyor. Doktora danışmadan satın almasınlar
BihterZiyagil_ Aytenekinci hayır 2 aylık bebeğe kullanılmaz o ilaç. 6 yaş altı çocuklara sadece doktor kontrolünde veriliyor
Aytenekinci Ygmrakts onu bilmiyrm ama ben organik öksürük şurubu diye buliyirm ve kullandım etkiliydi yanu
BihterZiyagil_ Aytenekinci başka bebeklere olmayacak diye birşey yok. Tavsiye burada ilaç önerisinde bulunup vebale girmeyin ❤️