Sena1997 Arkadaslar bebegim 5 aylik ayagi kaldirdigimda ayaklarinin ustune basamiyor dizlerini kiriyor normal mi
GizemDmlSak Normaldir ben 3 bucuk aylikken falan bastirmaya baslamama ragmen hala dizleri kuvvetlenmedi birazcik alistirma uaptirin bundan sonra kuvvetlenecektir insallah
Ececavus 4ay22giguz bacaklarını dimdik tutup tam ayağının tabanıyla basıyor yakında tutunarak duracak sanki gerçi ben alıştırmaya başladım popsundan destekleyip
Deletedmom221 Benim de oğlum 6 aylık hala basamıyo parmaklarının ucunda duruyo zaten hemen dizleri kırılıyo. ama arkadaşımın bebeği 4 buçuk aylık dimdik basıyo bayağı da duruyor öyle ayaklarının tabanına basıyo hemde hiç dizlerini bile kırmıyo. Benim kuzenim vardı o da 9 aylıktı hala basamıyodu . Yani bunun bir cevabı Yok sanırım her bebek farklıdır bekleyip 😊
Sevilay61 İnstgramda bi fizyoterapist var aymen balıkçı ona mesaj attim bebegim 6 aylık basmıyor diye. Bir fizyoterapistte götürün 6.ayda basması gerekir dedi. Açıkcası ben de endişelendim. Basması icin egzersiz Vidyoları var onları yapmaya çalışıyorum.
Smrenes 6.aydqn beri basabiliyor 7.aydayız tutunarak 10 dk ayakta durabiliyor bu aylarda bacaklar kuvvetleniyor o yüzden 4 ay henüz erken zamanla güçlenecek ama çok bastırmayın siz yine de bide oyun halısı almıştım piyanolu onun çok faydası oldu devamlı piyanoya bastığı için bacaklarını kuvvetlendiriyor..