Demura Merhaba, Hadi bir oyun oynayalım. Merak ediyorum sizce ebeveynlik ne demek, nasıl bir şey? Kısaca yazabilir misiniz? Ben başlayayım: bence ebeveynlik öpmeye koklamaya sevmeye doyamamak .
BenMathilda Demura bence ebeveynlik, hayattaki tüm kazandığın ve doğuştan gelen sıfatlarının yerini alan ve önüne geçen en yüce makam. Bir can emanetçisisin ki, o can da senden, senin.
Sess Demura -dünyada kendine başka bir vasıf bulamamışlar için kutsal bir nimet. -Bir insana sırf ona emek verdiğin için sahibiymişsin gibi hissetmek ve hissettirmek değil, kendini çocuk için sadece yol gösterici rehber olarak hissetmek. -Sadece sende olanı değil, sadece elinden geleni değil sende olmayanları da verebilmek elinden gelenin de fazlasını verebilmek, dünyaya vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmenin ciddiyetinde ve bilincinde olmak her daim hiç unutmadan. Çünkü unutuluyor hep dünyaya vatana değil de kendilerine iyi olacak şekilde yetiştiriliyor hatta onu bile yapamayanlar var.
Deletedmom_109 Demura bence ebeveynlik sürekli bir vicdan muhasebesi.. içten gelen yetebilme telaşıyla geçen zaman sanki. Çokça merhamet ve sevgi ağzını burnunu yeme de geliyor tabii.. benim için biraz sakinlik lazım 😁