seymanurmergen Kizlar oglum bugun 1 aylik oldu sanirim kolik sallaninca ayakta rahatlıyo :), elektrikli ana kucagi almayi dusunuyorum onerdiginiz bi marka modek var mi
Birrannebirbebekk seymanurmergen hamak beşik onerbilirim elektirikle kullnmadik bizimkide kolikti malesef hala da etkileri var 😮💨 4 ay 21 günlük ben hamak beşik aldım tavana monteli sekilde
Vera1810 seymanurmergen post üste kalsın. Allah yardımcınız olsun bebegım küçük kızımda asırı gazlı dönem dönem gecıyor gıbı oluyor sonra tekrar çıkıyor ortaya 4 aylık oldu kızımda., 😔
MeltemAlp Merhaba kolik demek için erken bence iyice doyduğundan emin olun benim bebeğimde çok ağlıyodu kolik sandık anne sütü yetmiyomuş bence bir mama verin deneyin derim
Ergunbus seymanurmergen sütünüz de gazlı olabilir, illaki siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak ama benim de önerim bi mama ile denemeniz. Kendi bebeğimden deneyimlediğim için yazmak istedim..
seymanurmergen Birrannebirbebekk hamak besikte ayni ama ya basinda durup sallamak gerekiyor ben tek oldugum icin hem islerimi hafifletmek icin istiyorum hemde bebegim icin
plajterligi seymanurmergen bizim bebe de 3haftalık ama kolik olma yolunda ilerliyor her gün aynı saatlerde başlıyor ağlamaya 3-4 saat durmuyor 🥲 biz joie sansa almıştık doğumdan önce kolik bebeğimiz olursa diye, indirimdeydi çünkü 😂 yani krizlerine pek çözüm olmuyor ama en azından idare ediyor yarım saatte olsa
Birrannebirbebekk seymanurmergen anladım canım Allah kolaylık versin biz hala tam anlamıyla atlatmış değiliz 🥹 Rabbim evlatlarımıza şifa versin hiç hasta yada sıkıntılari olmasın inşallah ❤️🤲
seymanurmergen Birrannebirbebekk kiraz cekirdekli bel bandini denediniz mi ? Biz cok memnun kaldik sevi bebenindi sanirim
Birrannebirbebekk seymanurmergen yok denemedim doktor gaz damlası ve probiyotik verdi. Suan ilk zamanlara bakış iyi ama yinede gazını cikartirken zorluk yaşıyor bazen 4 ay 28 günlük oldu ek gıdaya başladık doktorla görüştük ve uygun dedi. Büyük çişini kolay yapıyor artık.
BabyKayra Kolik bebek için ana kucağı hikaye asla yattığı yerde durmaz hamak bakabilirsiniz belki ama kolik bebekler için hiçbişey işe yaramıyo malesef