Kuzeymiram Kizlar aynadab kendime bakınca ellektrik carpmiş saniyorum , havada uçuşan küçük saclar 🤕, onlari jolesiz nasil yapistirabilirim ya
pofuduknuriye Kuzeymiram merhaba benım kullandığım bu hem bununla bukle yapabılıyorum Hemde düz istediğim zaman saçımı düzlestirdikten sonra veya fön çektikten sonra saçlarıma sürüyorum düz kalmasını sağlıyor https://www.rossmann.com.tr/taft-sac-kopugu-volume-150-ml-p-st22010153?#ins_eureka=eyJjYW1wYWlnbklkIjowLCJrZXl3b3JkIjoiU2HDpyBrw7Zww7zEn8O8ICIsIm9yZGVyIjoxNiwicHJvZHVjdElkIjoiU1QyMjAxMDE1MyIsInNlYXJjaElkIjoiMTY2ODgxMDE5MnhhYTlZNWxkN1kifQ%3D%3D
Caglarege03 Lunaluu Bende keratin bakımı yaptırmayı düşünüyorum canım keratin bakımıyla botoxsu farkı nedir tam olarak anlayamadım
Lunaluu Caglarege03 saç botoksuda keratinle yapılıyor ama farklı bir şeyler daha kullanılıyormu bilmiyorum.
Caglarege03 Lunaluu botox ısıyla duzlestirici etkisi veriyor 3 4 ay sürüyor keratinlr yapılıyor dediğiniz gibide hangisi daha sağlıklı bilemedim o yüzden sordum 😇
Lunaluu Caglarege03 brezilyan fönünden bahsediyorsunuz, onuda yaptırdım saçları dümdüz ediyor. Keratin bakımında ısı verilmiyor saçlara keratin uygulanıp yıkanıyor. Brezilyan fönünün sağlıklı olduğunu bende pek zannetmiyorum ama sonuç güzel oluyor😅.