Gulsahcc 10 dk önce 6 buçuk aylık bebeğim yerde otururken bir anda sırt üstü arkaya doğru düştü Doktora hemen götürmeli miyimmm
Goktugunannesi1234 Gulsahcc 2-3 saat uyutmadan gözlem yapın. Doktora gidince de bir odaya alıp gözlem yapiyolar kusma vs olursa tomografi cekiliyo olmazsa taburcu ediliyor. Boş yere gitmeyin yani geçmiş olsun
Eylul05 Gulsahcc hareketlerini gözlemle ufak bi anormallikte mutlaka götür yeni yeni oturuyor bu aydakiler arkasında mutlaka yastık olmalı
Asligcl45 Düşme şiddetine göre değişir tabi ama ilk önce bebek gözlemlenir ilk saatler uyutulmaz ve fışkırır tarzda kusması olursa bekletilmeden götürmek gerekir uykusu gelirse hemen uyutmayın
Asligcl45 Gulsahcc bişey olmaz diyemem ama kusma durumu, halsizlik göz bebeklerinde birinde büyüme birinde küçüklük bunhn gibi şeyler beyin kanamasının belirtileridir umarım ciddi bişey yoktur geçmiş olsun
Gulsahcc Normalde kenarlarına ve arkasına yastık koyuyorum, misafirlikte olduğumdan yastık koyamadım benim hatam 🥺 oyuncaklarla oynarken bir anda düşüverdi Şuana kadar bir anormallik olmadı hala bekliyorum gözlemliyorumm