Canpareem Bebeğim 8 ay 4 günlük en ufak bir emekleme isteği yok 😅 Direk yere kapanıp ağlıyor 😂 Sizde durumlar nasıl?
Prensesannesi01 Canpareem 6 aylıkken emekledi 8 aylıkken tutunup yürümeye başladi 10 ay 26 günlügüz desteksiz yürümesini bekliyoruz😊
Alya-Sena Canpareem benmki 4 bucuk aylik yere koyunca yuz ustu donuyor kendini kaldiramiyor dahada emeklemeye az mi kaldi acaba 😊
aktifmaya Canpareem Aynısının tıpa tıpkısı bende var😂 hiç emekleme çabası yok doktor emeklemesi çok önemli değil dedi ama ben çok istiyorum emeklemesini🥺
Canpareem Esoca38 ayakta durmayı çok seviyor, Kolundan tutup yürüttüğümüzde hoşuna gidiyor.Kucağımızda iken sıyrılıp yere inmeye çalışıyor.Ama bilemiyorum ne zaman dengesini kurabilir
Canpareem Alya-Sena benim bebeğim 5 aylıktı desteksiz oturuyordu.Etrafında çok rahat dönüyordu.Etrafına uzanma konusunda aşırı meraklı ama emeklemek ile uğraşmak istemiyor gibi 😅😂
Alya-Sena Canpareem oturarak gidiyormu belki oyle emekliyordur benm digr kzm oyle emeklemisti oturarak poposunun uzerinde
NezB38 Canpareem şuan aynı durumdayız oyuncak koyuyoruz önüne uzanma isteği yok direk ağlıyor 😁 zaten yeri hiç sevmedi
minikMarquez Canpareem 7 aylık yüz üstü koyunca sanki dövmüşler gibi bağırıyor ağlıyor emekleme diye bir şey yok aşırı üşengeç sadece beni ayağa kaldırin diyor öylece duruyor başka da bir şey yapmıyor çok çok dönmüyor canı isterse
Iscan Canpareem hiç emeklemedi 12 13 aylıkken fln bir anda yürüdü hala emeklemeyi bilmiyor 😂 belki sizinde evladınız emeklemeyecktir
deniiiza Canpareem 6aylik geri geri emekledi. 7aylik ileri emekledi. 8.ayda tutunup sıralamaya başladı suan 10 aylik 8gundur yürüyor
oglumubeklerken Canpareem 7 aylık sürünmeye başladı 2 ay boyunca evde komando gibi süründü 😂 9 aylık olunca emeklemeye başladı şimdi 11 aylık oldu yürüyor sayılır 🤩
LaMamaDellaCicala Canpareem benim oglum dort aylik on gun sonra karni ustunde ilerliyor ne zaman emeklerki😳bu emeklemeden sayilmiyormus kaynanam oyle dedi
LaMamaDellaCicala Canpareem teşekkürler hersey hepimizin cocuklari icin vaktinde olsunda…gerisi sabir ve beklemek bize düşüyor
Sibel3455 Canpareem aynen bizdede öyle, istediği bir şeye ulaşmak için top gibi yuvarlanıyor 🙂beklemedeyim bnde