Ayfer54 Kızlar ya çamaşırları makineye atarken araya bı tanede havlu girmiş çamaşırlar çıkınca şok oldum tüy gibi hepsinin üstü buna çözüm var mı sirkeledim ama gitmiyor yapışmış sanki 😄
Beyza3446 Ayfer54 bende de var aynı dert evin içinden tozdan bıktım ama geçmiyor bilen varsa bu evdeki çamaşırdaki tozlardan nasıl kurtuluruz Bilen yazdın lütfen
Hsngny Ayfer54 İnternetde görmüştüm çamaşır yıkarken içine bir tane ıslak mendil atınca bütün tüyü kılı topluyormuş ama denemedim hiç belki işe yarar bir deneyin isterseniz.
Rika Beyza3446 simdi alinmayinca seneye 10.000 kati fln olur heralde😃rahat edersiniz ser kurut katla toz koz omur gidiyor
2prnses1prens Mom098 hangi marka kullanıyorsunuz bazıları tüylenme falan yapıyor diyorlar öyle mii bende alacagımda arayış içindeyim
Rika 2prnses1prens kislik evimde siemens kullaniyorum 9 kg olandan, yazlik evimde bosch kullaniyorum onu yeni almistim o da 9 kg. Ondan ds cok memnunum. Ama fiyatlar suan cok yuksek oldugu icin baska marka da olsa memnun kalirsiniz hepsinin mantigi ayni
Mom098 2prnses1prens Hayır çok güzel çıkarıyor. Hele havlular 😂 kirecli sudan mahvolan havlular mis gibi yumuşacık çıkıyor
2prnses1prens Rika samsunq baktm bitane ama emin olamadm şuanda kullandığım bütün beyaz eşyalarm profilo çok memnunum boschun ürünü zaten bazılarnda tüylenme yapıyor yıpratıyor dediler o yüzden tereddütte kaldm
Rika 2prnses1prens bosch mesela siemense gore daha kisa surede kurutuyor ve daha az cekme yapiyor. Bir de bebek programi falan da var. tuylenme vs bende hicbi kazakta yapmadi bilemiyorum