Hanımlar geçenlerde bir ped markası keşfettim ve sipariş verdim o kadar güzel bir paket geldi ki kendimi çok özel hissettim ve sizinle paylaşmak istedim. Doğal bambu liflerinden yapılmış tamaman organik bir ped kullanmadan kimseye tavsiye etmek istemedim. Kullandım ve çok memnun kaldım kaşıntı olurdu bende diğer pedlerde bunda ne kaşıntı ne sızıntı nede pişik oldu çok ince bir yapısı var onun için yokmuş hissiyatı veriyor. Ama bir şeyi yetersiz buldum yapişkanları bir tık daha iyi yapisabilirdi buda çok büyük bir sorun yaratmadı bende. Sadece ped değil mastrüel kap ve tampon gibi ürünleride var. Markanın ismi beije. Instagram’da beijewomen olarak arayabilirsiniz. Oradan inceleyebilirsiniz adres olarak beije.co olarak ulaşabilirsiniz. Alışverişten sonra size verilen indirim kodu ile sevdiklerinize de tavsiye edip onların indirimli almalarına vesile olabilirsiniz. Aynı zamanda sizde indirim kazanabilirsiniz. Bana soru sormak isterseniz yazabilirsiniz. Birde araştırıp denemek isteyen olursa indirim kodu verebilirim. Herkese iyi günler 🤗