Busrayaman @deletedmom4842 Anladim canim ben Antalyada yasiyorum burdaki devlet hastanesi 7 yasina kadar yaomiyormus 1 tane daha devlet hastanesi vae oda 6 aydan omce yapmiyor onda da narkoz veriyorlarmis napicam bilmiyorum
Zeynepalidaghan Zuzuu cok iyi hemde havalar soğuk cok kolay atlatir bende 2 aylıkken yaptrdim hiç bilmedik şükür
Zuzuu Zeynepalidaghan bizimkinin gazı çok var kakasını dahi altını açınca yapıyor şimdi sünnette altda açamayız nasıl atlatacağız bilmiyorum
Ozlmelf EylulCinar66122818 narkoz verilmiyorki lokal anestezi yapıyolar..Benim bebegimde 1 aylık sünnet oldu ordan biliyorum
Ozlmelf Zuzuu ne erkeni geç bile 😄 arkadaşlarım biri 3 günlükken digeri 10 günlükken yaptırdı. Genelde uyudukları için o kısmıda hissetmediklerinden hem acı hissi olmuyor hem daha cabuk iyleşiyor😉
Meryemyigit Zuzuu benim oglumda 5 kasımda sünnet olucak 8 ay 5 günlükken olucak keske daha erken yaptrsaydim cok hareketli suan bide dişleri çıkmaya başladı bnm esim istemedi bn 3 aylikken yaptırmak istiyodum
Zuzuu Ertantgra evet doktorumuzda hemen yapalım deyince bende yaptıracağım yoksa daha geç düşünüyordum
Akin Zuzuu keşke daha küçükken yaptirsaydim suan bebeğim 4 buçuk aylık ve dönmeye başladı biraz o zorladı bugün 3 gün keyfi yerinde
Zuzuu deletedmom4842 evet inşallah bizde hemen atlatırız ama biz özelde yaptıracağımız için içeri girmemize izin veriyorlarda ben nasıl dayanacağım
MeltemErgn Zuzuu 9günlüktü oldugunda . Iyıkı o zmn yaptrmsm .krem verır bol bol onu surun 1haftaya kalmaz ıyılesır