cinarinannesi2707 NurY hayır uyandım çok acıktığım için az helva ve ekmek yedim kahvaltı hazırlayana kadar idare etsin diye ikiside sürekli yediğim şeyler. Üzerindeki kıyafeti ilk kez giydirdim yıkadım tabiki ama niye böyle oldu anlamadım
ses_seda cinarinannesi2707 yakın zamanda menenjit aşısı falan oldu mu. Benim oğlumun aşıdan sonra yüzünün bi tarafı şişti ve kızardı
kelebek97 cinarinannesi2707 Helva yapmış olabilir mi diye düşünmedim değil. Neticede tahin susamdan elde ediliyor ve tahin helvasının içerisinde de muhakkak eser miktarda susam vardır diye düşünüyorum. Bilirsiniz ya hani susam da allerjiktir 🙄
cinarinannesi2707 kelebek97 alerji testimizde susam çıkmadı helvayı sürekli tüketiyorum hiç böyle olmamıştı
alaimisema20 cinarinannesi2707 bebeğiniz hasta mı, ya da ilaç kullandı mı? Çıkan yerde kaybolup başka yerde çıkıyor mu? kızımda da çıktı bundan. doktora götürdüm hemen, ürtiker(kurdeşen) dedi. çok hastaydı ateşi vardı. hastalığı tetiklemiş olabilir dedi dr.
cinarinannesi2707 alaimisema20 hastalık yok başka yerde de çıkmadı suan baya azaldı minik sivilce gibi duruyorlar ama
Ozge-ZS cinarinannesi2707 bizimde ne zaman şekerli gıdaları fazla kaçırsam böyle olurdu onun için sordum geçmiş olsun