Minahanzade Bebeğiniz kaç aylık kaç kg ve kaç numara kullanıyorsunuz? Bebek büyüdükçe acaba kg ölçüsü ile almamalıyız bebeğim 64 kg ama 7,5 aylık 3 numara sanki küçük gibi neden acaba kilosuna göre hayli hayli olması gerekmez mi
yigiteymeninannesi Minahanzade aynen benimki de aynı 6.500 kg 3 numara aldım bide 184 lu aldım ben benimkinede küçük sanki ya iz yapıyor bide kakasi falan hep beline kadar geliyor aslında kg olarak normal görünüyor ama bende çözemedim
Azolili Minahanzade çok uymuyo bence onun kilosu bende ikiyi kullanırken kilosu tutuyody ama kısa geliyodu bez
Mervea Minahanzade premium care kullanıyor oğlum 12 kilo 4 numara Bu ay 5 numaraya geçicez şimdiye kadar taşma sızdırma yaşamadık
Cansubarin yigiteymeninannesi normal çünkü reklamda Anlattıklarının hiçbiri bezde yok sızdırıyor sıkıyor ıslak kalıyor pişik yapıyor bide ne kadarı doğru Bilmem ama kısırlık yapıyor diyorlar üstelik çok pahalı
Gktug Benim bebeğim1 aylık 2 numara kullanıyorum çok hafif büyük gibi ama daha iyi sıkmıyo 1 numara iz yapıyordu hep
Betul055 6 aylık 9 kg kızım 4. Ayından beri 4 numara kullanıyoruz iz oluyor sıktığı belli 2 numara mama
Melike76 Minahanzade bebekten bebeğe değişiyor benimki şuan 7,5 aylık ve bir hafta önce 4 numaraya geçtik ve kilosu yaklaşık 9 kilo 3 numaraya 5 aylıktı herhalde geçmiştim
Mervemrahtaha Benim bebeğim prematüre doğdu 1 numara buyuk geldigi için prematüre alıyorduk hep bugunku kontrolümüzde oğlumun 3 kilo olduğunu öğrendik, ama bana 1 numara hala büyük gibi geliyor 1 e gecsemmi yoksa prematüre de devam etsemmi bilemedim bende
Melike76 Mervemrahtaha benim oğlum 12 gün gecikerek doğdu ve bende 0 beden kullandim 1 aylıkken 1 numaraya gectim
Melike76 Minahanzade bebekten bebeğe değişiyor benimki şuan 7,5 aylık ve bir hafta önce 4 numaraya geçtik ve kilosu yaklaşık 9 kilo 3 numaraya 5 aylıktı herhalde geçmiştim
Minahanzade Melike76 biz de mi geçsek 4 e ayımız sizinle aynı ama kilomuz 6.5 acaba kısa mı geliyor Duygusss yok özellikle prima diye sordum prima 3 numara 6-10 kg oluyor zaten
Minahanzade Melike76 biz de mi geçsek 4 e ayımız sizinle aynı ama kilomuz 6.5 acaba kısa mı geliyor Duygusss yok özellikle prima diye sordum prima 3 numara 6-10 kg oluyor zaten Martannesi03 premium kullanıyorduk yazın çok kalın geldi aktif bebeğe geçtik biz de daha hafif rahat
Duygusss Minahanzade Canım benim kızım 7,5 aylık 8 kg bende 3 numara kullanıyorum tam oluyor, ama kilo baremi 6-10 kg. Bazı bezler de numara 3 olsa da sanırım kilo baremi değişiyor yani 3 numara olup 4-8 kg olan var onlar küçük gelir.
Martannesi03 Minahanzade 6 aylık 8,5 kilo 4 numara prime premium kullanıyoruz sızma taşma vs bişey yaşamadık
Azolili Minahanzade açılmamış olanı değişme imkanınız varsa değişmeyi deneyin yoksa satın biyerde. Durumunuz elveriyosada ihtiyaç sahibi birine verin 🙏