Kızlar ılk bebeğim prematureydı aşırı gazlı olunca doktor yuzustu yatır gazı cıkar rahat uyur kontrol et dedı.bende alıştırdım kızımı hep yuzustu cok rahat uyurdu.hatta alıştı tamamen yzuunu gömüp nefessız kalmıyordu kafasını cevırıyordu sağa yada sola.suan tabı buyudu 2,5 ysında.şimdi oğluşm var 2 aylık olcak.oda gazlı premature değil ama yüzüstğ baya rahat uyuyor.gazınu kolay cıkartıyor yuzustu yatınca.yoksa ımkanı yok zehır edıo bana gecelerı.oda alıştı sayılır yuzustu yatmaya da şımdu bu ekrk ya hanı pipisne bısı olurmu yuzustu yatınca? Onu soracaktm. Bu arada ani ölüm falan yazıo hep ınternette ama bence benım fıkrım sırt ustu ytan bebeklerde ani ölüm olur.2 kere 2 cocugumda başıma geldı.kustu ve nefes borusuna kaçtı. Birinde geceydı nasıl kalktım kucagıma aldm bılmıyorum tamamen annelık ıc gudusyle gece yarısı mosmor olmuştu kızım.yuzustu yatırnca en azından yastığ kusuo nefes borusuna kaçmıo.oğlumda da benzernı yaşadım yan ytarken kustu nefes borusuna kaçtı baya çırpındı gecer sanmıştm gecmedı aldm kucagıma oyle açıldı.ondan bana gore yuzustu alıştırmak faydalı.ama dediğim gibi erkeklerde sorun olurmu pipisinden dolayı..zarar verırmı acaba.