ahlas26 Hilalgunes 1 ay 22 günlük bebeğim iki mama değiştirdim şu an hipp kullanıyorum ve memnunum 90 lık veriyorum
-acelya Hilalgunes biz hipp combioticle başladık ama kakası boncuk boncuk oldu hazmedemiyordu. 10 gündür golden goat kullaniyoruz. Gaz problemimizde yok kakası da düzeldi. Keçi sütünden olduğu için anne sütüne en yakın olan mama buymuş
ahlas26 Gamze225 getirden getittiriyorum genelde eesim ilgilendiği için o işlerle tam olarak nerelerde var bilmiyorum ama babymallde felanda var
ahlas26 -acelya keçi sütü olan bebeklere onerilmio diye biliyorum ben özellikle keçi sütü olmayan bebek maması araştırmıştım hipp kullanıyorum şu an memnunum ama ?
-acelya ahlas26 memnun olabilirsiniz her bebek ayni değil bize yaramadı. İnek hipp inek sütünden olduğu için sindirimi daha zor o yüzden bize yaramadı. Golden goat da daha rahat ettik ?
ahlas26 -acelya tabi canım her bebek bir değil bende gaz probleminden dolayi değiştirdim olabilir. Ama keçi sütü alerjen olabileceği için oda her bebeğe yaramıcaktir o yuzden