Ravzaybuke Anneler bebeğim 3 aylık saçlarım aşırı derecede dökülüyo yağ falan kullanıyorum ama yine de geçmedi kel kalcam kestirmeyi düşünüyorum çözüm olur mu ne zaman biter bu dökülmeler aynı sorunu yaşayanlar var mı ne yaptınız
Eminecak Ravzaybuke 4 buçuk aylık benim bebegimde 1 bucuk aydır dünya kadar saçım döküldü ve devam ediyor bende kel kalıcam diye korkiyorum sampuanlar falan denedim ama bana mısın demiyor
mrv94 Ravzaybuke doğumdan sonra bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler ne kadar doğru bilmiyorum 😊 ama size saç dökülmesi için önerim yılan yağı ve bıttım sabunu sarı olandan. Yılan yağını sürüp 45 dakika bekletin sonra da durulayıp bıttım sabunuyla yıkayın başka şampuan falan kullanmayacaksınız ama. Bir de sabunu alırsanız açık olanlardan alın kutulardaki güzel çıkmıyo
Ravzaybuke mrv94 evet annem de aynısını söylüyor seni tanıdıkça dökülür diyo ama çocuğumun ellerine bile dolanıyo saçlarım dediğinizi deneyim teşekkür ederim 🥰
mrv94 Ravzaybuke mutlaka deneyin ama şampuan kullanmamaya özen gösterin. Sabun biraz sert yapar saçlarınızı zorlanabilirsiniz ama mutlaka faydasını göreceksiniz zamanla alışırsınız