Annenazz Nisakusum bu konuda o kadar kararsızım ki. Bir yanım bırak kendisi büyüyünce karar versin diyor, bir yanım hediye gelen küpeleri takabilsin istiyor. 😢
Show_must_go_on Nisakusum Ne kadar aklı erene kadar beklemek istesemde eşimin ısrarı üzerine 4 gün önce deldirdik eczanede delindi 8 ay 5 günlüktü tabancanın sesinden korktu sanırım biraz 😄 çok şükür şimdilik ekstra bir ağrı yok ☺️
Esdoel Nisakusum ben bu kararı kızıma bıraktım. 4 yaşında anasınıfına gitti arkadaşlarından görüp istedi ama 1 sene daha idare ettim baktım yine istiyor anlattım aciyabilir su olabilir diye kabul etti 5 yaşında 3 4 ay önce deldirdik eczanede.
Dmt-01 Nisakusum kızım 3 yaşında ben küpe takarken bazen bende istiyorum diyor bende ama acıyabilir diyorum oyüzden büyüyünce bende takacam diyor artık biraz daha büyüsün isterse ozaman deldiririm
Cansuela 3 yaşında eczanede deldirdim. Steril küpelerden takıyorlar zaten kulağına 2-3 gün banyo yaptırmadım herhangi bir ağrısı vs. olmadı.
Yorgunannee_dd Nisakusum bende bekliyeyim 🌸 kızlarım 2,5 yaşında deldirmedim büyüyünce kendisi deldirsin diyorum bazılarıda büyüyünce neden deldirmedin derler en kısa zamanda deldir diyorlar cesaret edemedim