079aslankuzusu Ne gibi faydasını gördünüz benim dişlerim kemiklerim çok ağrıyo hiç halim yok çok yorgunum fayda sağlarmı
hunilimomy 079aslankuzusu süt alerjisi diyeti yaptığım için kullanıyorum cok memnunum kemik ağrılarım baslamisti artik azaldi
-Keremselen-2 079aslankuzusu ben kullanıyorum emzirmeye başlar başlamaz eşim kullanmamı önermişti. Kalsiyum desteği veriyor. Emziren biriyseniz kullanmanız şart!
Barananduzay Merhaba uzun zaman olmuş ama ben de süt alerjisi diyetindeyim. İmom latte vitamin kullanıyordum Şuan kalsiyum desteği için osteocare de kullanmayı düşünüyorum ne kadar süre kullandınız
Kubranuremre Barananduzay diyete başladığım günden itibaren kullanmaya başladım hala da kullanıyorum şuan diyetimi açıyorum bitti sayılır sanırım bütün gıdaları tüketince bırakılır tam emin değilim doktorumla görüşmedim canım bu konuyu
Barananduzay Kubranuremre teşekkür ederim 🥰 bebeğiniz kaç aylık acaba benim diyete rağmen hala bitmedi sancılar mukus kan. Ne zor bir süreçmiş. Umarım bende diyetimi açtığım günleri görebilirim
Kubranuremre Barananduzay inşallah canım valla çok zor ya çok zor günler geçirdik şuan iyiyiz şükür 7 buçuk aylık ne zamandır diyet yapıyorsun 😊
Barananduzay Kubranuremre 6.5 aylık 4. Ayından beri yapıyorum bu ay alerji testi yapıldı sadece süte çıktı ama birçok şeye olduğunda eminim en ufak kaçakta acili buluyoruz çatlama seviyesine geliyor kaka yapamıyor yapınca da tamamen kan ve mukus sanırım ileri seviye bizimki.. çok üzgünüm inşallah geçer 😕
Kubranuremre Barananduzay inşallah canım testlerde net çıksa bilirdin daha iyi olurdu ama işte Allah yardımcın olsun zor gerçekten