Glsm19 Oğlum 16 aylık bir haftadır bu kadar emmeye düşkün olamaz bir çocuk sanırım. Kahvaltı da mama sandalyesinden kalkmadan anne meme diyor o kadar çok istiyor ki gün içerisinde bulamadım sebebini. Bu süreçten önce de çok severdi ama yemek yediği halde bu kadar olması anlam veremiyorum yaşayan var mı aranız da ??
[silindi] Glsm19 aynı durumdayım. Bizimkide 16 aylık. Gece 1 kere uyanan çocuk şimdilerde 4 5 kere uyurken meme istiyor napcaz bilmiyorum
Mervea Glsm19 oğlum şuan öyle sofradan kalkıyor ve hemen memeye sarılıyor oturmaya korkuyorum artık yemekte bile isteyebiliyor zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorlar
beseranne Benim bebeğim 9 aylık ama aynı şeyi yaşamaya başladık. Gece çok sık uyanmaya başladı. Ek gıdasını verirken meme meme diye ağlamaya başlıyor( ki zaten ilk kelimesi meme oldu🙈) ama 1 hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu. Ben de çözemiyorum ama dişine bağladım son olarak. Dşleri kabardı, canı yandıkça onda mı teselli buluyor acaba diye düşünüyorum. Sizin de bebeğinizin bir sıkıntısı olabilir mi acaba?
Glsm19 Bende tek çare olarak dişi düşünüyorum bizim erkenden dişlerimiz çıktı ama belki şuan arka dişleri için öyle yapıyor olabilir huzursuz değil sadece her oturduğumda istiyor çok zor gerçekten
Handetugra Glsm19 ne güzel işte sevinin bence hic emziremeyenler var. Emzirmek isteyip tutmayan bebekler var..
Glsm19 Handetugra Ben kötü demedim zaten çok şükür emzirmek mükemmel birşey sadece farklılık var normal zamanlardaki gibi değil onu sorguluyorum. Neden emiyor demiyorum yanlış anladınız sanırım
melissrn Glsm19 benim oğlumda 18.ayına giricek 24 ünde 1 aydır aşırı memeye düşkün sürekli üstümü başımı açıyor sürekli emiyor bende anlam veremedim 😱 hele misafirliğe gittiğimizde sanki küçük bebeğim var gibi odadan çıkamıyorum sürekli odalarda emziriyorm😂