unal4195 1 buçuk aylık sabah uyandığında balgamlı öksürük zorlandı ve burnu tıkalı serum fizyolojik ve enjektör aldım sizler kaç cc veriyorsunuz eczaneye ben gitmediğim için soramadım kardeşime aldırdım
Pirayee unal4195 biz başta 2cc verdik sonra 5cc her buruna. Ama açmadı burnunu, sonra izotonik damla verildi 2 günde kendine geldi çocuk 36 günlük
Asyameva29 unal4195 yıka serum fizyolojik ile cnm çekme zor oluyor baglm olunca her bir bitini 2 CC sk
Asyameva29 unal4195 siringaya iki CC çek bir burnina hepsini boşalt bebgn kucgnda olsun tabi netten vidolarini izle
AslanBebeginAnnesi Asyameva29 merhabalar bir şey soracağım fizyolojik serumu şırınga ile mi veriyorsunuz ? Ben direkt olarak burun deliklerine damlatıyorum , acaba derinine ulaşmıyor mu ben damlatınca 🤔☹️
Sinemisssss Asyameva29 kaç gündür cesaret edipte yapamadım şunu kızım boğaz kulak iltihap dolu burnu cok kötü denesem mi acaba ya
Asyameva29 Sinemisssss cnm acile gtbde gösteriyorlar bnde senn gbi cekinyrdm orda gösterdiler sağolsun valla çok rahatlıyor cck nerede yasiyrsnz yakın olsaydık ben gelir ypardim
Pirayee Noriye işe yarar muhtemelen, ücretini devlet karşılamıyor eczacıya sorarsınız yine ama bi zararı yok ızotonik su ❤️
Noriye Pirayee aldım deniyorum ins geçer hala çok yoğun burnu tıkalı bisey yemiyor ek gıda adına kafayı yicem🥹