Eternity Sevdabuyuk Şahane olmuş ya 🥲 Ben yurtdışındayım, burada böyle şeyler hiç yok. Acaba kaç günde yaptınız? Ben de kızımla baba yapmak istiyorum, malzemelerin ismi ne gereklidir vs söylerseniz çok memnun olurum 🌸
guno Ay çok güzel ben çok beğendim. Kaç kiraya koyarsınız bilmem ama satılır bence. Dolapta bi şansınızı deneyin.
Sevdabuyuk Eternity 15 günde yaptım 7 numara şişle ördüm ip alize superlana maxi Kalıp olarak youtube de videolara var onlara bakarak ördüm L LX bedene uygun bu yaptığım
Pamukkprensess Eternity seyi mi diyorsunuz mesela bu on taraf sag sol ayri oruluyor,kollarinida artirarak uzatarak oruyorsun dikiyorsun arkayi ayri oruyorsun o sekilde 😊 cicekleride tigla yapiliyor isterseniz cicek degil istediginizi orup koyabilirsiniz😊
Eternity Pamukkprensess Yani kol kısmı örneğin daha bol geliyor bilek daha ince, boyudur genişliğidir, hiç anlamam da ondan soruyorum 🫠🤭
Pamukkprensess Eternity genisligi mesela ben ogluma surekli ordugum icin kac ilmek baslayacagimi biliyorum. İlk oreceksiniz youtubede ilmek hesaplamalar var bakip bulabilirsiniz. Boyunuda ogluma gore kendim uzatiyorum. Youtubede videolar var ama genelde atiyorum 1 yas icin diyolar oruyorsunuz kucucuk oluyor pek guvenmem onlara. Kol kisminida bilege dogru keserseniz istediginiz darligi elde edersiniz😊
Eternity Sevdabuyuk Peki bunların makinesi var mı örneğin iş yapmak istesek? Yaşadığım yerde gerçekten yok böyle şeyler, ben tek yapar mıyım bilmiyorum da makine olayı var ise girilir diye düşünüyorum 🙃
Gizemlibirisi Bunlara bende bayılıyorum çok güzel modeller var.eger eliniz yatkınsa orebilirsiniz.kac yere fiyat sordum yoğunluktan donemediler.anne kız olarak ne kadara satarsınız acaba
Sevdabuyuk Gizemlibirisi fiyatlar hakkın da çok bilgim yok bana özelden msj atarsanız bakıp dönerim size çok uçuk fiyat söylemem boşum yani örebilirim😊