Tugcezumra08 Kızlar meraba kızım 5 ay 4 günlük oldu uykularımız çok güzeldi yani güzdüz uyumaz gece derin uykuya geçerdi fakat şimdi gece gündüz hiç uyumak istemiyo uykusu var anlıyorum gözlerini ovalıyo kıp kırmızı oluyo ama asla uykuya geçmiyo kıyamet kopuyor evde uyuyamamak için direniyo varmı aranızda bu problemi yaşayan nasıl atlattınız çok zorlanıyorum😔
Elife05 Çözümü bıldınuz mu?bızdede aynı durum🤦♀️cok guzel bı duzenımız vardı son bır haftadır,fena bozuldu,uyumuyor.tam 5 aylık oldu bugun:(
Gzmefnn Sanırım beşinci büyüme atağına girdiği için uyumak istemiyor direniyor etrafını daha da keşfettiği için bizde de durum aynı şekilde ne gündüz ne gece doğru düzgün uyku var
Nes1912 Alın bizdende o kadar. Gündüz öğlen uykusunu rahat yapıyoruz kısada olsa 4 defa yatıyor sabah 8-9 gibi kalkar 11-12 arasi uykuya yatar bir saatte yakın bir daha uyur 14:30 gibi bir saatte yakın akşam 17:00 gibi uyumak ister bazen sekize doğru olur değişiyor ama gece uymak istemiyor. Ve emziriyorum yatırıyorum uykuya dalan kadar memede uyuyor koyuyorum yerine 5-10 dk belki geciryor emmek için tekrar uyanıyor. Deliricem doymadigini düşünüyorum ama memede uyuyor yani anlamiyorum bir türlü 🤯😵💫