13 aylık kızım var emziriyorum. Yaklaşık 1 aydır gecelerimiz çok kötü. Normalde de zaten kalkan emen bir bebekti fakat son bir aydır önce nedensiz ağlama halleri başladı ne oluyor dedik sonra bı hafta kadar devam edip o kayboldu fakat sürekli emme istegi haddinden sık uyanma geçmedi aksine bir de üstüne gece kalkıp en az 2 saat uyumama eklendi artık geceleri sinir krizleri geçiriyorum 12. Ay da bir uyku gerilemesi varmış ve onu yaşıyormuş uzun süredir atak dönemlerini takip etmiyordum fakat artık sürekli neden böyle diyip belirtileri okuyunca kanaat getirdim.surekli uykularını düzenli tutmaya çalışıyorum gündüz 3 saat uyurdu fazla geliyor gece kalkıyor diye 2 buçuga indirdim yine kalktı sabah 8 buçukta uyanıyor bazen 9 da oluyor erken kaldırmak istesem uyanmak istemiyor artık kafam durdu nasıl bı yol izlemem gerekiyor nerde hatam var evet bunların hepsi bir süreç biliyorum fakat sürekliliği arttığı için artık dayanacak halim kalmadı gunduz uykuları kızımın hep çok uzun sürekli uyandirmak zorunda kalıyorum bıraksam saatlerce uyuyor uyuya geceden çalıyor gerçi şu sıra kısa uyusa da kalkıyor beynim sulandı yazarken bile🤷 öneriniz var mı ne denemeliyim gerçekten çok zorlanmaya başladım dayanamıyorum