Svm Slm kızlar oğlum 1 yaşında emmiyor gece çok çok kalkiyor bi iki kez vermedim süt mama kıyamet koptu😐😐😭 şimdi tam hazırım kendi psikolojim içinde iyice tukendim sorum şu gece aşırı ağladığı zaman elime alıp yada yatağıma yatırsam o şekil yavaş yavaş bırakırmiki ya alışkanlık olur diye ďüşunmüyorda degilim yanimda yatmasininn 😭😭😐😐 her yolu denedim tek bu kaldi
Cennetinsusu Svm Kaç kez kalkıyor? Yanınıza alışırsa bu daha da zor bence emzik denediniz mi? Benim kızımda 1 yaşında zayıf olduğu için ben geceyi kesmeyi düşünmüyorum. Çok kalkıyor ama napim canı sağolsın.
Ylmzasde Aynen bende öyle 14 aylık bebeğin önceden bu kadar değildi ama son 1 aydır benide mahvetti her uyandığında sallayın kucağınıza alın ılık su verin olur bence bende başlıcam inşalla h
Svm Deletedmom131 emmeyi 9 aylikken birakti zaten surekli uyaniodu ama buyume basladikca degisik gelio asirida hareketli cunku
Deletedmom131 Svm Benim oğlum da 13 aylik hep hareketliydi ama 11. Ayindan sonra iyice kudurdu büyüdükçe daha da fena oluyor
Svm Deletedmom131 ayni sekilde yemek bile zor yediriyorum oturmuyo ki ona ragmen nasil uyumaz anlayamiyorum