Kumsalin_Annesi12 Kizlar bebeğim 6 ay 13 günlük. Ek gıdaya başladık. Hippin kaşık mamasından yedirsem bir sıkıntı falan olurmu acaba kabız yada gaz yaparmi? Başka kaşık mama önerebilir misiniz kabız ve gaz yapmayan
livanurvealpinannesi61 Kumsalin_Annesi12 kaşık mama vermenize gerek yok paketli gıda sonuçta sağlıklı değil… Onlar aşırı iştahsızlık yapıyor ilerde. Emzirin ek gıda verin yeterli.
Dlshnn3 Kumsalin_Annesi12 insanlar yediği patatesin havucun bile organik olmadığını ne zaman anlıcak su Zamanda acaba ben veriyorum emziremiyorum çünkü mama veriyorum ve mamadan tiksiniyor kilosu az gidiyor o yüzden sevdiği şeylerden yapmak zorundayım aptamil kaşık mama alıyorum içerisine muz bisküvi pekmez koyuyorum doktor da bunu önerdi gece maması olarak kullanıyorum veya irmik muz pekmez kendim muhallebi yapıyorum öyle her gün farklı birşey yedirmek zorundayım ben mesela
a07 Kumsalin_Annesi12 benim bebeğim de 6 aylık olmak üzere bir aydır hero babynin kaşık mamasından veriyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Doktor da bir sakıncası yok dedi günde bir öğün verebilirsiniz.