Olimbonii Krizinka_5 hayir hiç ateş olmuyor genelde 2.ay verem asisinda olabiliyor ondada calpol icirebiliyosunuz zaten bizimde 7 gun sonra 2.ay asimiz
MelindaMelisa Krizinka_5 1.ay aşısı doğduğunda yapılan hepatit aşısının 2.dozu oluyor. Hepatit aşısıda ateş yapmaz. 2.ay aşısı yapar oda verem aşısından dolayı
Urasss13 Krizinka_5 bende pazartesi yaptırdım ateş yapmadı calpol verdi doktor yinede olursa 1 çay kaşığı verirsin ama olmaz zaten dedi. 2. Ay olan verem aşısıydı sanırım onda ateş olabiliyormuş
Olimbonii Krizinka_5 hayir ben etmemistim zaten ebede dedi ates yapmaz ama baktiniz ates oldu bir cay kasigi calpol verebilirsiniz
Urasss13 AselinAnnesiiiiiiiii Evet pazartesi yaptırdım yıkanmasında bir sorun yok dedi doktor 2. Ay aşısında 3 gün yıkanmıyormuş
MelindaMelisa AselinAnnesiiiiiiiii Ben genelde aşıdan 1 gün önce yıkıyorum yada aşı günü yıkıyorum. Aşıdanda 1 gün sonra yıkıyorum. İlk kızımda aşı yaptırıp yıkadığım çok oldu bi sıkıntıda yaşamadım. Ama verem aşısında 3 gün banyo yaptırılmıyor deri altına yapıldığı için.
Urasss13 AselinAnnesiiiiiiiii Bana sorun yok dedi bilmiyorum valla gerçi bende bugün yıkadım 3 gün geçti üstünden ama yıkamada sorun olmaz demişlerdi sende ne olur olmaz 3 gün yıkama bence
Ahsenmommii Krizinka_5 bugün 1. Ay aşısı yaptırdık biraz huysuz uykuya tam dalamiyor ateş yok çok şükür 🤗